Menu
Shop

Outlet med håndfarvet garn

Herinde finder du altid et godt tilbud på mit håndfarvede garn. Som oftest vil det være restpartier eller udgåede garntyper, der er udsalg på. Af denne grund findes der derfor kun garn i de farver, der er vist, og der er også kun et begrænset omfang af de forskellige garner.

Hvis du støder på, at du ikke kan få lov at trykke ‘køb’ på en bestemt vare, så er det desværre fordi, den allerede er udsolgt. Vi har heldigvis et bredt udvalg af lækkert garn, hvor du kan finde garnet til dit næste projekt.

Håndfarvet garn på udsalg

Hos Handdyed by Charlotte Spagner har vi forskelligt håndfarvet garn på udsalg. Nogle gange står vi med nogle restpartier af garn i flotte og unikke farver, som vi giver et godt tilbud på. Selvom det er udsalg, er udvalget stadig bredt – tag på opdagelse i det farvede udsalgsunivers. I vores spændende garnoutlet finder du et væld af forskellige garner. Da det jo er udsalg, bliver garnet skiftet ud, i takt med der bliver solgt ud af de forskellige typer garn.

 

Men bare rolig – der kommer hele tiden nyt til. Du kan støde på mange forskellige typer garn her i outlettet. Du kan for eksempel finde merinogarn, silkegarn, bomuld, forskelligt blandingsgarn og engelsk uld. Det forskelligt garn indbyder til forskellige projekter. Tag et kig på vores opskrifter – måske du bliver inspireret til dit næste projekt med håndfarvet garn – som du endda har fået på tilbud.

 

Tilbud på farverigt, håndfarvet garn

Vi har tilbud på en masse unikt og farverigt garn hos Handdyed. Alle garnnøglerne er håndfarvede, hvilket giver garnet et helt unikt udtryk. Med håndfarvet garn kan du skabe flotte projekter, som hver især har deres helt eget enestående udtryk.

 

Du kan også vælge at kombinere dit flotte håndfarvede garn med stilfulde knapper – for eksempel hvis du har strikket en lækker cardigan, og du gerne vil have nogle flotte knapper i pæne farver på. Mulighederne er mange med lækkert og unikt håndfarvet garn.

 

Håndfarvet garn fra Handdyed by Charlotte Spagner er af høj kvalitet. Farvningen foregår energivenligt, og farven indeholder ingen tungmetaller samt er godkendte. Måden, der farves på, gør også, at der ikke udledes noget overskudsfarve i vores spildevand.