Menu
Shop

Håndfarvet garn i lækker kvalitet, farvet på mest energivenlige vis, og hvert nøgle har sit eget helt unikke udtryk

Håndfarvet garn i lækker kvalitet – hos Handdyed by Charlotte Spagner kan du finde lækkert og eksklusivt håndfarvet garn, der er farvet på en meget energivenlig vis. Dét at nøglerne er håndfarvet gør, at hvert nøgle er unik – dermed kan du også lave dit helt eget unikke projekt med et væld af forskellige farver.

Her får du oversigten over de forskellige slags garn, der farves hos Handdyed. Tryk ind på garnet og se de mange flotte farver, det kan fås i. Der er et væld af farver at vælge imellem – slip fantasien løs og skab et spændende projekt i unikke og smukke farver.

Vælg bl.a. imellem mohair, merino eller lammeuld

Hos Handdyed har vi meget forskelligt slags garn. Du finder både nøgler med mohair, merino og lammeuld. Garnerne har hver især helt unikke sammensætninger, og kan dermed bruges til mange forskellige ting.

Mohair garn kommer i flere forskellige former – du kan blandt andet finde nøgler af Mohair Silk Lace, Silky Mohair, Mohair Bouclé og almindelig mohair. Nogle af garnerne er perfekte for sig selv, og andre komplimenterer lige så nemt et projekt som følgetråd. Når du finder en opskrift, du vil følge, kan du derefter finde ud af, hvilket slags garn, der vil være helt optimalt til det.

Merinogarn er en rigtig lækker garn – specielt til hvis du strikker meget babytøj og fx. undertrøjer. Merino er en enormt blød og behagelig garn, hvorfor den er perfekt til strikkeprojekter, som ender med at skulle i nærkontakt med huden.

 

Flere forskellige slags garn til forskellige projekter

Vores udvalg af garn her på webshoppen er stort – og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til valg af farve. Håndfarvet garn får en helt unik og enestående farve, som aldrig helt kan 100% duplikeres.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give dig i kast med, når der skal tages hul på det næste strikkeprojekt? Hop ind på siden med opskrifter og bliv inspireret. Der finder du flere forskellige strikkeopskrifter.

Tag på opdagelse i de forskellige spændende sager, vi har her på webshoppen. Ud over en masse lækkert garn og unikke opskrifter, kan du også finde farverige knapper til dine strikkeprojekter eller flotte håndlavede smykker, hvor der er knald på farverne. Har du nogle spørgsmål til de forskellige garner, Handdyed har på hylderne? Tag endelig kontakt til os, så står vi klar til at hjælpe.